Jongenskapsels

Het is algemeen bekend dat tiener jongens altijd op zoek zijn naar trendy, leuke en stijlvolle kapsels. Tiener jongens hebben belang bij modieuze, frisse en stijlvolle kapsels. Ze hebben ook de neiging om zichzelf en hun persoonlijkheid te uiten met behulp van hun haar. Er zijn vele en diverse stijlvolle kapsels voor jongens in de tienerleeftijd. Er zijn veel tiener kapsels voor jongens met een verschillende haarkleur, haarstructuur of huidskleur. Laten we een kijkje nemen naar de meest trendy en populaire kapsels voor tieners. Laten we beginnen met de korte kapsels voor jongens in de tienerleeftijd. Er zijn vele kapsels die bekend staan om onderhoudsvriendelijk en eenvoud. Naast eenvoud hebben ze een heel cool, casual en elegant uiterlijk. Sommige van die korte kapsels zijn: de geschoren buzz cut, gesneden kapsels, korte rechte kapsels, korte krullende kapsels, korte golvende kapsels of de korte puntige kapsels.

Voor de lange en de middellange kapsels zijn er vele tiener jongens kapsels zoals: de losse rechte kapsels, de krullende kapsels, de golvende kapsels, de Mohawk stekelige kapsels, de ruige kapsels en de gelaagde kapsels.

We pakken een paar trends voor 2012 om verder toe te lichten:

Korte stekelkapsels

Korte kapsels zijn de meest populaire kapsels voor jongens. Voor een lange tijd werden korte kapsels saai gevonden maar met de veelzijdigheid van stylen tegenwoordig is dat niet meer zo. Korte puntige kapsels zijn populair in 2012 en het lijkt erop dat ze hier blijven!

De veelzijdigheid van het kapsel wordt bepaald door de snede. Door het haar niet te kort te knippen kunnen er vele verschillende kapsels worden toegepast op kort haar. Dit type kapsel biedt verschillende styling mogelijkheden en minimale styling tijd.

Lange losse kapsels

Lange losse kapsels zijn erg populair geworden de afgelopen jaren. Juist omdat dit soort kapsel kan worden geknipt op verschillende lengtes om verschillende behoeften te bevredigen. Dit kapsel is uitgegroeid tot de top van de favorieten. Veel tiener-beroemdheden hebben besloten om deze look te nemen. Justin Bieber en Zac Efron dragen dit kapsel en het staat hun goed. Dit type kapsel verzacht de gelaatstrekken en zorgt voor een zeer gepolijste look.

Gelaagde Kapsels

Lagen dragen bij aan het creƫren van een ongelooflijk stijlvol kapsel, want ze bieden het haar veelzijdigheid. Lagen kunnen worden gemaakt van middellange tot lange kapsels. Er zijn verschillende manieren om het haar in lagen te knippen. Kies de haarlengte die u wenst en voorzie het haar van een paar lagen zodat het kapsel beter beheersbaar wordt en gemakkelijk te stylen.
Meer foto’s van leuke jongenskapsels:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.3/10 (103 votes cast)